Welke leden zijn er jarig in augustus?

Ha! Krijgen we taart? Gebakjes of iets anders lekkers als er iemand jarig is? Nee, dat helaas niet. Maar dat neemt niet weg dat wij de onze jarige leden graag even in het zonnetje zetten! Namens alle leden van onze vereniging: hartelijk gefeliciteerd!

2 augustus Naomie
5 augustus Rita
10 augustus Ana Maria
11 augustus Ruud
16 augustus Waylon
19 augustus Patrick
21 augustus Beau
21 augustus Jo
30 augustus Elisa
31 augustus Casper

Update Corona-maatregelen per 1 juli 2020

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent de Corona-maatregelen bij onze vereniging? Kijk dan even op de pagina mededelingen van onze website.

De zomervakantie komt er aan!


Vanaf 13 juli sluit de dojo, dan gaan we allemaal genieten van de zomervakantie. Deze zomer zal niet iedereen naar zonnige oorden vertrekken in verband met het Corona-virus, maar thuis of dicht bij huis kan het net zo fijn zijn! We wensen jullie allen een heel fijne, zonnige vakantie toe en zien jullie graag weer terug vanaf 24 augustus!

De lessen voor jeugdleden tot 18 jaar zijn weer begonnen

Op 11 mei kwam er dan eindelijk groen licht: onze sportschool mag weer open voor jeugdleden. Dat kwam niet helemaal onverwacht, alle Corona-maatregelen die nodig waren hebben we genomen. De Gemeente Nuenen en GGD hebben ons plan van aanpak goedgekeurd. Binnen trainen mag nog niet, we dus gaan lekker naar buiten met zijn allen en dat is deze tijd van het jaar niet zo’n groot probleem. De jongste leden kregen vanavond les van Naomie en Mark. Trainer Erik (tevens onze Corona-coördinator) hield een oogje in het zeil. Karate trainers Patrick en Ruud waren eveneens aanwezig. We vinden het erg fijn dat we weer kunnen starten met de lessen. Hopelijk komt er voor de volwassenen ook snel een oplossing, wij zijn er klaar voor!