Menu

Nieuwsarchief:

Zoeken:

(Typ woord en druk op "enter")Website S.D.F. Friends
Op het web

Welkom bij SDF Friends!

SDF Friends staat voor Self-De-Fence Friends: Zelfverdedigings vrienden.
Gestart werd in Eindhoven in 1994 door enkele jiu-jitsu en karate leraren, die elders in de regio al vele jaren les hebben gegeven in verschillende verdedigingsporten.
Zij zochten een nieuwe uitdaging en besloten met elkaar een nieuwe trainingsgroep op te gaan zetten, mede met het doel om meer vrouwen en jeugd kennis te laten maken met deze tak van sport. De officiële oprichting vond plaats op 12-10-1995.
Door gezamenlijk te zorgen voor een prettige sfeer zowel tijdens als na de training, kon mede afstand genomen worden van het agressieve imago dat deze sporten (vaak ten onrechte) nog hebben.
Na 1 jaar hebben we echter een trainingsruimte in Nuenen betrokken, omdat de meeste leden uit deze gemeente afkomstig waren.
Eind 2002 zijn we gefuseerd met de Eindhovense karateclub van Gijs de Groot.

Naast karate kun je bij SDF Friends ook weerbaarheidstraingen volgen. Ook voor onze jongste leden hebben wij ook een aantrekkelijke zelfverdedigingsport: Self-defence For Kids (SDK).

Misschien is karate of Self-defence For Kids ook wel iets voor jou!
Je leeftijd is niet zo belangrijk, de leeftijd van onze leden varieert van 6 tot 60 plus.
Het enige wat wij verder van je vragen, is een flinke dosis enthousiasme en een sportieve instelling.
Heb je belangstelling? Stap binnen in de wereld van de "martial arts" en kom eens kijken bij de trainingen van SDF Friends.......of beter nog: doe mee!